Check-U Arts Drs. Henriette A. Vrij-Mazee

In landen om ons heen is het veel gebruikelijker om preventief lichamelijk en laboratorium onderzoek te doen. In Nederland is preventief onderzoek zonder medische indicatie vaak niet via de huisarts te krijgen. Middels preventief bloedonderzoek kan men een aantal aandoeningen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, storingen in de nier functie aantonen nog voor deze echt als ziekte merkbaar zijn. In die fase is soms nog preventie mogelijk. Bijvoorbeeld door een dieet bij een ontwikkelende diabetes mellitus type 2.

Via Check-U heeft u nu toegang tot bloedonderzoek zonder tussenkomst van de huisarts. Check-U maakt gebruik van gecertificeerde artsen- en ziekenhuis laboratoria. De kwaliteit van het onderzoek staat daarom niet ter discussie. De uitslag heeft u vaak al binnen 24 uur en is overzichtelijk en begrijpelijk t.o.v. de referentiewaarden weergegeven. Kortom : Check-U, een investering in je gezondheid.

uitslag binnen
24
uur
online
alle onderzoeken worden gedaan
door erkende
laboratoria
 
geen
afspraak
nodig

Check-U arts

In landen om ons heen is het veel gebruikelijker om preventief lichamelijk en laboratorium onderzoek te doen... Lees verder »

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:
 

Kijk wat anderen van onze testen vinden.

Getest - Testpanel.nl