Hoe werkt het?

Check-U werkt samen met gecertificeerde artsen- en ziekenhuis laboratoria in Nederland. Zij doen voor Check-U de bloedafname en de analyse. Zo bent u altijd verzekerd van een kundige afname en analyse en is er altijd een Check-U punt bij u in de buurt. U schrijft u in voor een test op de volgende manier:

  • U bepaalt eerst welke test u wilt laten doen. U kunt onze test vergelijken en er verdere informatie over vinden op de kies een test pagina.
  • U schrijft zich in door uw gegevens in te vullen op de pagina vraag test aan. U vult uw persoonsgegevens in, welke test u wilt laten uitvoeren en in welke plaats u dit wilt doen. U ontvangt een e-mail ter bevestiging.
  • Binnen 1 tot 3 werkdagen krijgt u een bloedafname formulier voor de betreffende plaats thuis gestuurd samen met een uitleg en de factuur met uw persoonlijke inlogcode voor de uitslag.
  • Binnen 10 dagen na ontvangst van de test gaat u naar het afnamepunt waar u de test laat afnemen (U kunt dan niet meer naar een andere plaats/regio). U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. De openingstijden vindt u bij locaties.
  • Uiterlijk op de afname dag maakt u het verschuldigde bedrag over. Zodra uw betaling binnen is komt namelijk de uitslag vrij; denk aan de verwerkingstijd.
  • Binnen 24 uur (werkdagen) kunt u uw uitslag nakijken met behulp van uw persoonlijke code.

uitslag binnen
24
uur
online
alle onderzoeken worden gedaan
door erkende
laboratoria
 
geen
afspraak
nodig

Check-U arts

In landen om ons heen is het veel gebruikelijker om preventief lichamelijk en laboratorium onderzoek te doen... Lees verder »

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:
 

Kijk wat anderen van onze testen vinden.

Getest - Testpanel.nl