Sandra van Laar

43 jaar, Amsterdam

Sinds ik de 40 gepasseerd ben, denk ik steeds meer na over mijn gezondheid. Tijdens het fitnessen hadden we het er met een aantal meiden over dat we wel ons best doen, maar niet uitzoeken hoe het met ons is. Via testjegezondheid heb ik een Compleet bloedonderzoek gedaan. Mijn uitslag was goed. Bij de cholesterol zie je gelijk waar je het gezonde leven voor doet. Je hoort namelijk steeds meer over vrouwen en hart- en vaatziekten. Ook lekker die snelle uitslag.

Frans de Koning

52 jaar, Rotterdam

Ik heb 7 jaar in New York gewerkt en men is daar gewend om jaarlijks een aantal controles te doen. Toen ik weer in Rotterdam kwam wonen en mijn huisarts naar een preventief bloedonderzoek vroeg, gaf hij aan dat hij dat niet nodig vond. Ik was helemaal gewend aan die jaarlijkse controle. Via een vriend hoorde ik van Check-U en heb gelijk een test aangevraagd. Eindelijk kan ik zelf weer beslissen wat ik laat onderzoeken. Ga zo door!

Monique Solange

32 jaar, Amersfoort

Ik heb een Check-U Compleet onderzoek gedaan in Amersfoort. Uit de test kwam naar voren dat mijn schildklier niet goed werkte. Met de test uitslag ben ik naar mijn huisarts gegaan en nu onder behandeling. Van al die vage klachten ben ik nu af.

Rolf van den Oever

48 jaar, Apeldoorn

Door mijn vrouw heb ik me laten overhalen een test te doen. Voor mijn gevoel was ik helemaal gezond. Ik bleek een cholesterol van bijna 8,5 te hebben. Volgens mijn huisarts heb ik door de test een heleboel narigheid weten te voorkomen.

Karin

35 jaar

Vorig jaar op vakantie een kleine vergissing gemaakt. Je blijft er toch maanden lang aan denken... niet veilig. Bij Check-U een test gedaan en echt een opluchting.

Christiaan van den Akker

48 jaar, Den Haag

Uitstekend de service die Check-U biedt. Bloedonderzoek in een ziekenhuis of artsen laboratorium, dus kwaliteit. En de uitslag is snel en overzichtelijk. Goed om te weten of er geen afwijkingen in je bloedwaardes zijn. Gaf mij een goed gevoel.

uitslag binnen
24
uur
online
alle onderzoeken worden gedaan
door erkende
laboratoria
 
geen
afspraak
nodig

Check-U arts

In landen om ons heen is het veel gebruikelijker om preventief lichamelijk en laboratorium onderzoek te doen... Lees verder »

nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:
 

Kijk wat anderen van onze testen vinden.

Getest - Testpanel.nl